Tlf. ​97 85 12 44

​Ved akut brug for tandlæge, kontakt vores tandlægevagt.

Åbningstider​

Man- fredag kl. 8.00 - 16.00

Ring og bestil en tid.

Rodbehandling udføres af erfarne tandlæger

Skal du have foretaget en rodbehandling, og søger du en kompetent og erfaren tandlæge, der kan hjælpe med det, har vi hos Tandlægerne Balling, Holmboe & Schurmann mange års erfaring med selv komplicerede rodbehandlinger. Det er din sikkerhed for, at vi altid udfører rodbehandlinger grundigt og omsorgsfuldt. Vi er beliggende i Struer, men har også mange kunder fra blandt andet Lemvig og Holstebro.

Har du mistanke om, at du måske kan have gavn af en rodbehandling, anbefaler vi, at du kommer et til eftersyn. Det kan virkelig være til gene at gå rundt med smerter, der går helt i rødderne - og det eneste rigtige er at få dem behandlet grundigt. Vi kan hjælpe dig næsten smertefrit, så du ikke skal frygte at blive behandlet.​

Er en rodbehandling nødvendig?

Det er nødvendigt, hvis nerven som følge af en tandskade er blotlagt eller død. Under en rodbehandling renses rodkanalen og bliver derpå fyldt med et plastisk fyldningsmateriale. Det kan være nødvendigt, at tanden efterfølgende beskyttes af en krone, da rodbehandlede tænder er meget skrøbelige.

En rodbehandlingen bliver foretaget under lokalbedøvelse, og efter endt rodbehandling kan man opleve lette, forbigående smerter. Forsvinder de ikke, skal du kontakte os.​ Men ellers er det relativt smertefrit, når først man er blevet bedøvet. Vi er yderst kompetente til sådanne behandlinger og vil meget gerne hjælpe dig af med din tandpine.

Få en tid til behandling på klinikken

Skal du have en tid til en rodbehandling, er du velkommen til at kontakte os, så skal vi nok finde en tid, der passer ind i din kalender. Er det akut, er det muligt, at vi kan rykke dig frem i køen. Kontakt os på telefon 97 85 12 44, eller skriv til os på e-mail mail@bstand.dk.

Her ligger vi​

Østergade 40
7600 Struer

Tandlægerne Balling, Holmboe & Schurmann

CVR: 74184618

Tlf.: 97 85 12 44
E-mail: mail@bstand.dk