Tlf. ​97 85 12 44

​Ved akut brug for tandlæge, kontakt vores tandlægevagt.

Åbningstider​

Man- fredag kl. 8.00 - 16.00

Ring og bestil en tid.

Tandkroner og broer i solid kvalitet

Påsætning af tandkroner og broer er en fast del af arbejdet hos Tandlægerne Balling, Holmboe & Schurmann. Mangler du en tandlæge i Struer eller Lemvig, som har speciale i tandkroner, har vi mange års erfaring og har hjulpet adskillige patienter med at få flotte tænder igen. Du er med andre ord i trygge hænder, hvis du overlader arbejdet med kroner og broer til os.

Vi sørger altid for at give dig grundig information om behandling, materialer og priser, hvis vi skønner, det er nødvendigt med påsætning af en krone eller en bro. Tandkroner kan være nødvendige som beskyttelse af tænder, der er blevet rodbehandlet eller har store fyldninger. Kronen kan også fungere som beskyttelse af en knækket tand.

Vi laver grundig påsætning af dine tandkroner

Med tandkroner eller broer får du et pænt og stærkere tandsæt, og vi lægger vægt på, at resultatet bliver flot og langtidsholdbart. Dine tænder holder sig pæne og robuste, og du skal ikke gå uden eller med ødelagte tænder, der er til gene i dagligdagen. Vi monterer dem ganske grundigt og sikrer os naturligvis, at de er stabile og sidder perfekt.

En bro fungerer som erstatning for en eller flere manglende tænder. Broen bliver fastgjort til de tilstødende tænder og føles som en naturlig tand. Så mangler du tænder, er det også en mulighed at få udført. Det er ikke til at se forskel på, om det er tandkroner, broer eller dine egne tænder. Så god er kvaliteten i dag.

Ring og hør nærmere om dine muligheder

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig i forhold til tandkroner og broer? 

Kontakt os for flere informationer om priser på telefon 97 85 12 44, eller skriv til os på e-mail mail@bstand.dk.

Her ligger vi​

Østergade 40
7600 Struer

Tandlægerne Balling, Holmboe & Schurmann

CVR: 74184618

Tlf.: 97 85 12 44
E-mail: mail@bstand.dk