Tlf. ​97 85 12 44

​Ved akut brug for tandlæge, kontakt vores tandlægevagt.

Åbningstider​

Man- fredag kl. 8.00 - 16.00

Ring og bestil en tid.

Ved akut tandpine - kontakt vores tandlægevagt

I klinikkens åbningstider ring på klinikken og vi vil gøre alt for at hjælpe dig samme dag. Men hjælp os (og dig selv) ved at ringe så tidligt på dagen som muligt.

​Udenfor klinikkens åbningstider henvises til den regionale tandlægevagt, hvor det er muligt at komme til tandlæge lørdage, søn- og helligdage dels i Holstebro og i Aarhus. 


I Holstebro har tandlægevagten til huse i Specialtandplejens lokaler på Holstebro Sygehus. Lokalerne ligger på hjørnet af Enghavevej og Danmarksgade ved indkørslen til lægevagt og skadestue.

Vagten er åben lørdage, søn- og helligdage kl.12-15.

På telefonnummer 40 51 51 62 kan den vagthavende tandlæge kontaktes fredag kl. 18-19 samt lørdag, søn- og helligdage kl. 10-11 og kl. 12-13. Telefonen besvares enten i Aarhus eller i Holstebro. Nogle problemer kan løses blot ved at tale med tandlægen, og det koster ikke noget.

Hvis behandling er nødvendig skal man blot møde op i åbningstiden (gerne så tidligt som muligt). Man kan ikke bestille tid, men patienter der kommer i åbningstiden, bliver behandlet.

Behandling sker mod kontant betaling, og der må påregnes et tillæg i forhold til behandling i tandklinikkernes normale åbningstider. Børnepatienters behandling betales normalt af kommunerne.

Her ligger vi​

Østergade 40
7600 Struer

Tandlægerne Balling, Holmboe & Schurmann

CVR: 74184618

Tlf.: 97 85 12 44
E-mail: mail@bstand.dk