Tlf. ​97 85 12 44

​Ved akut brug for tandlæge, kontakt vores tandlægevagt.

Åbningstider​

Man- fredag kl. 8.00 - 16.00

Ring og bestil en tid.

Tandproteser i høj kvalitet med lang holdbarhed

Hos Tandlægerne Balling, Holmboe & Schurmann er vi specialister i tandproteser og har gennem mange år med stor succes hjulpet patienter i området nær Struer, Lemvig og Holstebro med flotte tandproteser i høj kvalitet med lang holdbarhed. Du er derfor i trygge hænder hos os, hvis du skal have fremstillet en protese.

Tandproteser er ikke det samme som eksempelvis en tandkrone eller en bro. Det er en konstruktion, som skal erstatte manglende tænder. I modsætning til kroner og broer kan tandproteser tages ud og rengøres ved behov. De er aftagelige og er stadig utroligt robuste og holdbare.

Slidstærke tandproteser unikt tilpasset til dig

Ved fremstilling af tandproteser tager man aftryk hos den enkelte patient. Det er formålet, at protesen skal have samme form og konstruktion som de manglende tænder, hvorfor de ser ud som rigtige tænder. 

Vi tilbyder følgende typer proteser:

  • ​Helproteser
  • ​Dækproteser
  • ​Delproteser/smileproteser
  • Obturatorproteser

Vil du høre mere om de forskellige typer tandproteser i forhold til en vurdering af, hvad der vil være bedst i dit konkrete tilfælde, er du velkommen til at kontakte os.

Ring eller skriv for nærmere undersøgelse

Skal vi finde en tid til dig, hvor du kan komme og se på mulighederne for tandproteser, så du igen får et flot tandsæt og ikke skal skjule dit smil, ser vi frem til at høre fra dig. Du kan kontakte os på telefon 97 85 12 44 eller skrive til os på e-mail mail@bstand.dk.

Her ligger vi​

Østergade 40
7600 Struer

Tandlægerne Balling, Holmboe & Schurmann

CVR: 74184618

Tlf.: 97 85 12 44
E-mail: mail@bstand.dk